Bijgewerkt: 26 november 2022

Canvas-Art op Art Amsterdam 2007

Nieuws ->

Bron: Canvas-Art / Art Amsterdam
08-05-2007

Na de veel geprezen tentoonstellingen Now Korea en Korea Now op Art Amsterdam 2006 en Art Rotterdam 2007 maakt Canvas nu een speciale tentoonstelling van negen Japanse kunstenaars voor Art Amsterdam 2007:

YJP

YOUNG JAPANESE PAINTERS

Hiroyuki Matsuura, Toru Kamiya, Mayuka Yamamoto, Chiharu Nishizawa, Tomoko Yamaguchi, Mariko Hasumi, Shozou Araki, Showichi Kaneda, Shinko Okuhara.

Bij de tentoonstelling verschijnt een catalogus. Art Amsterdam 2007 is van woensdag 9 mei tot en met zondag 13 mei (www.artamsterdam.nl ). Wij heten u van harte welkom in onze stand, nummer 89 aan het Zuidterras!

Matsuura Amstelveen
(Canvas-Art - 2007)

Hiroyuki Matsuura, Bambi (Trap), 2007, acrylic on canvasArt Amsterdam

Het is eigenlijk de voormalige KunstRAI, wat een 5 daagse evenement was in de Amsterdamse RAI. Vanaf 2006 draagt deze happening een andere naam: Art Amsterdam. Dit vormt ook de hoofdingang van het “Tijdelijk Museum Amsterdam”. Het is een kunstzinnige interpretatie van Amsterdam met vele betekenissen.

Art Amsterdam Amstelveen
(ArtAmsterdam - 2007)

De flyer van Art Amsterdam 2007

Galerie

Art Amsterdam, het podium voor hedendaagse kunst, is met 125 galerieën volgeboekt en ziet er veelbelovend uit. Onder de 125 toonaangevende galerieën bevindt zich de top van de Nederlandse galeriewereld die de actuele ontwikkelingen in de hedendaagse, internationale kunst toont. Daarnaast is het aantal buitenlandse galerieën gestegen tot 31, afkomstig uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zwitserland, Polen, Korea en de Verenigde Staten. Kunstliefhebbers kunnen op Art Amsterdam hun hart ophalen.

Externe links:  Canvas-Art, Art Amsterdam  Tijdelijk Museum Amsterdam


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.