Bijgewerkt: 3 december 2023

Carnaval in Uithoorn

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Conchita Willems
03-03-2011

Uithoorn- Met carnaval mag je even iemand anders zijn. Je kunt je verkleden in wie, of wat je maar wilt. Wil je een prinses zijn? Een beer? Of liever een piraat? Doe lekker mee. Iedereen verkleedt zich.

Carnaval  Amstelveen
(Foto C. Willems - 2011)

Deelnemers van de carnaval 2011 in Uithoorn, Europarei


Op woensdagmiddag 2 maart 2011 vierde Buurtbeheer Europarei carnaval. Ruim 40 kinderen dansten, renden en zongen blij met elkaar in ’t Buurtnest. De kinderen en ook sommige ouders waren verkleed gekomen. Ze zagen er prachtig uit. De zaal was mooi versierd met slingers en ballonnen. Ook was er een ballonnenmevrouw gekomen, die voor ieder kind een vreemdsoortig dier maakte in allerlei kleuren. Superleuk!!!

“Heel geslaagd!”, aldus oppasmoeder Marja, “de kinderen kunnen lekker dansen, polonaise doen en hossen. Feestelijke muziek!” “Leuke vrijwilligers die goed voor de kinderen zorgen en ze moeten gewoon doorgaan. Je ziet aan de kinderen hoe ze zich thuis voelen!”

Aan de zijkanten van de zaal genoten de moeders volop van de pretoogjes van hun kinderen.  Carnaval, bedoeld om lekker uit je dak te gaan vlak voor de vastentijd vóór Pasen, was een feest om nooit te vergeten!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.