Bijgewerkt: 29 april 2024

Charles Rijgersberg is aangesteld als directeur Ondernemersvereniging Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
04-10-2023

Zoals eerder geïnformeerd, heeft directeur Darshan Sloot besloten om de Ondernemersvereniging Amstelveen per 1 januari 2024 te verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Darshan heeft de uitdaging van het directeurschap de afgelopen 10 jaar met veel passie en bezieling opgepakt. Wij zijn haar enorm dankbaar voor haar persoonlijke inzet en betrokkenheid. We wensen Darshan dan ook heel veel succes met de volgende stap in haar carrière. Uiteraard zullen wij op een later tijdstip de juiste en welverdiende aandacht aan haar vertrek geven.

Inmiddels kunnen we met trots mededelen dat Charles Rijgersberg per 1 november 2023 zal starten als nieuwe directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen. 'Ondernemers hebben mij altijd enorm geïnspireerd. Hun tomeloze energie, passie en enthousiasme werkt als een vliegwiel op mij. Ik krijg daar enorm veel energie van en zet mij aan om vruchtbare samenwerkingen/initiatieven te ontwikkelen, bruggen te bouwen en draagvlak te creëren, gericht op groei en ontwikkeling, innovatie, duurzaamheid en waardevol ondernemerschap. Mijn belofte naar de ondernemers, gemeente en andere betrokkenen: Bereikbaar, Betrokken en Betrouwbaar' – aldus Charles Rijgersberg.

Foto Amstelveen
(Foto Ondernemersvereniging Amstelveen - 2023)

Directeur Darshan Sloot van de Ondernemersvereniging Amstelveen verwelkomt Charles Rijgersberg, de nieuwe directeur van de vereniging samen met Jeroen Franken, vicevoorzitter

'Voor de vacature van directeur hebben we meerdere sollicitaties mogen ontvangen van zeer capabele kandidaten. Wij beschouwen dit dan ook als een signaal dat we er als OA goed opstaan, als betrokken en actieve organisatie en als mogelijk toekomstig werkgever. Wij zochten geen tweede Darshan, haar persoonlijke invulling van het OA directeurschap is uniek en ongekend.'

'In Charles treffen we een professional met een zeer brede zakelijke achtergrond die aansluit bij de uitdagingen van de OA van vandaag. Charles is een prettige en bovenal toegankelijke persoonlijkheid, iemand die makkelijk schakelt tussen visie, strategie en hands-on. Een gedreven teamspeler die prima kan balanceren tussen bewezen concepten en frisse nieuwe ideeën en benaderingen. Wij kijken dan ook bijzonder uit naar deze samenwerking' – zegt Jeroen Franken, vicevoorzitter van de Ondernemersvereniging Amstelveen. (Charles Rijgersberg is senior consultant bij adviesbureau TOTE-M in Uithoorn.)



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.