Bijgewerkt: 25 juli 2024

Cinema Amstelveen wordt digitaal

Nieuws -> Schouwburg

Bron: Schouwburg Amstelveen
30-03-2012

Vanaf vrijdag 6 april 2012 vertoont Cinema Amstelveen haar films digitaal. Woensdag 4 april wordt de oude 35 mm filmprojector van Cinema Amstelveen vervangen door een digitale projector.

Donderdag 5 april wordt de digitale projector uitgetest en worden de filmoperateurs geïnstrueerd over deze nieuwe manier van films vertonen om op vrijdag 6 april voor het publiek de eerste digitale film te vertonen.

Trailer van 'War Horse' van DreamWorks Pictures is een episch avontuur van regisseur Steven Spielberg. Het is een verhaal van trouw, hoop en doorzettingsvermogen op het Engelse platteland en in Europa tijdens de Eerste Wereldoorlog tussen 1914 en 1918

War Horse van regisseur Steven Spielberg is op vrijdag 6 april om 20.30 uur de eerste film die digitaal vertoond wordt. Het complete filmoverzicht staat op www.cinemaamstelveen.nl.

Bezoekers zullen misschien het geratel van de 35 mm missen, maar daarentegen is het digitale filmbeeld haarscherp en het geluid is kristalhelder. Kortom nog meer genieten van prachtige, ontroerende en grappige films.  Op veler verzoek worden vanaf vrijdag 6 april alle films (jeugd en volwassenen) zonder pauze vertoond.

In verband met de technische aanpassing voor de digitalisering is Cinema Amstelveen gesloten op woensdag  4 en donderdag  5 april. Zondag 8 april 2012 is Cinema Amstelveen gesloten in verband met Eerste Paasdag.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.