Bijgewerkt: 3 december 2021

College Amstelveen vergaderde bij LG Electronics

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
06-02-2018

Het college van B en W van Amstelveen vergadert regelmatig buiten de deur. Deze week op 6 februari 2018 is het college op bezoek geweest bij LG Electronics. Amstelveen zet in op een goed vestigingsklimaat voor technologie bedrijven. Zij zijn een belangrijke economische motor. Het college vindt het belangrijk goede contacten te onderhouden met gevestigde toonaangevend bedrijven. Deze week was het college te gast bij LG Electronics in de airconditioning showroom.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

LG Electronics Benelux Sales huurt vanaf 1 mei 2009 ongeveer 3.500 m² kantoorruimte en 58 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Commerce Parc, aan Krijgsman 1-25 in AmstelveenLG is toonaangevend in optimale oplossingen en innovatie op het gebied van airconditioning, displays en consumenten elektronica. LG bedient verschillende marktsectoren, zoals airconditioning, Home Entertainment, mobiele telefonie, huishoudelijke producten en displays en beveiliging. In Amstelveen is de marketing en sales afdeling gevestigd. In de showroom heeft LG al haar nieuwe producten staan.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2018)

Burgemeester en wethouders van Amstelveen op bezoek bij LG Benelux Sales. LG Corporation, (voorheen Lucky-GoldStar en tegenwoordig Life is Good) is een multinationaal bedrijf met verschillende divisies elektronica, chemicaliën en telecommunicatieproducten, de vierde grootste in Zuid-KoreaAmstelveen heeft de ambitie te transformeren naar een ‘smart city’. Een stad die een hoge kwaliteit van leven weet te garanderen door samenwerking tussen gemeenten, bedrijven, inwoners en kennisinstellingen op het gebied van slimme digitale technologie, traditionele infrastructuur, architectuur, menselijk kapitaal en sociaal kapitaal. De technologische kennis van LG kan in deze samenwerking van grote betekenis zijn. De burgemeester en de wethouders vinden het belangrijk om regelmatig buiten de deur te vergaderen. Zij bezoeken hierbij verschillende organisaties en bedrijven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS