Bijgewerkt: 3 december 2022

College Amstelveen vergadert bij Bouwbedrijf De Heemraad

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
05-09-2017

Het college van B en W Amstelveen vergadert regelmatig buiten de deur. Deze week (36-2017) is het college op bezoek geweest bij Bouw- en Aannemingsbedrijf De Heemraad op 5 september 2017. Amstelveen zet in op een goed vestigingsklimaat voor het MKB. De Heemraad is een middelgroot bouw- en aannemingsbedrijf, dat al 40 jaar in Amstelveen gevestigd is. Het college vindt het belangrijk goede contacten te onderhouden met gevestigde toonaangevende bedrijven en is deze week te gast bij Bouw- en Aannemingsbedrijf De Heemraad.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2017)

Vlnr.: Wethouder Peter Bot (BBA), wethouder Jeroen Brandes (PvdA), Cees Cuntz, algemeen directeur van De Heemraad BV, wethouder Maaike Veeningen (D66), wethouder Herbert Raat (VVD), Mirjam van 't Veld burgemeester en gemeentesecretaris Bert Winthorst


Het familiebedrijf De Heemraad is actief in de utiliteitsbouw, renovatie, restauratie, nieuwbouw en onderhoud in Amstelveen en omstreken. De burgemeester en de wethouders vinden het belangrijk om regelmatig buiten de deur te vergaderen. Zij bezoeken hierbij verschillende organisaties en bedrijven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.