Bijgewerkt: 20 juni 2024

Comfortabel en sfeervol Kerstshoppen 2015 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
07-12-2015

De komende weken is Stadshart Amstelveen dé plek om de kerstinkopen te doen. Er is een kerstlounge, waar de bezoeker comfortabel kan genieten van extra services en er zijn extra koopavonden georganiseerd. Het hele winkelcentrum is versierd met een feestelijk verlichte beer als stralend middelpunt. Om het kerstgevoel compleet te maken staan er diverse muzikale optredens op de agenda en rijdt er een speciaal versierde kersttrein door het winkelcentrum.

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 is op het Binnenhof een sfeervolle kerstlounge ingericht met spullen van Rivièra Maison Cadeau. Personal Shopping Cardhouders kunnen hier tussen het winkelen door een rustmoment pakken. De bezoeker krijgt bijvoorbeeld een handmassage met de producten van Sabon en kan even bijkomen met de hoofdtelefoons van Bose, of een tijdschrift. Ook worden er hapjes geserveerd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Ingang nr. 6 van het winkelcentrum Stadshart met de Zara winkel in Binnenhof 1. Zara is een Spaanse kledingketen en onderdeel van de Spaanse beursgenoteerde modegigant Inditex


Tijdens de drukke kerstperiode zorgt het Stadshart Amstelveen voor nog meer gemak dan bezoekers al gewend zijn. Alle winkels zijn op dinsdag 22 en woensdag 23 december tot 21.00 uur geopend, zodat er meer tijd is voor de kerstinkopen. Vanaf donderdag 17 december treden er regelmatig muzikale gasten op in het Stadshart Amstelveen. Het repertoire varieert van klassiek viool, een zangeres met pianist en vleugel, gezongen kerstklassiekers door een Dickenskoor tot een Jazz-trio en een kerstbandje.

Op de foto met de kerstbeer. Midden in het winkelcentrum staat, of beter gezegd zit, een grote verlichte kerstbeer. Personal Shopping Cardhouders die een professionele foto van zichzelf en de feestelijke kerstbeer willen kunnen op zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 in het Stadshart terecht. Die dagen is er een fotograaf aanwezig om professionele foto’s te maken.

Voor de jongste bezoekertjes is er de speciaal versierde kersttrein. Deze rijdt elke zondagmiddag door het winkelcentrum. Op het Buitenplein stappen de kinderen op de trein. Aan boord delen kerstelfjes lekkers uit. Een ritje in de kersttrein is gratis voor Personal  Shopping Cardhouders.

Een perfect cadeau omdat de gever zelf niet hoeft te kiezen. Bij de receptie van het winkelcentrum is de cadeaukaart van Stadshart Amstelveen te koop. De kaart komt in een feestelijke enveloppe en kan gebruikt worden in de winkels, cafés en restaurants in het winkelcentrum. Een uitgebreid overzicht van de kerstactiviteiten met informatie en tijden staat op www.stadshartamstelveen.nl. Ook de Personal Shopping Card is, gratis, te verkrijgen via de website en bij de receptie in het winkelcentrum.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

De enorme LED-Kerstbeer in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen


Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden, zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur. Stadshart Amstelveen is te volgen op stadshartamstelveen.nl/, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via instagram.com/stadshartamstlvn/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.