Bijgewerkt: 25 juli 2024

Concert door Trio Zift op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
15-11-2012

Zondag 25 november 2012, om 15 uur geeft het Trio Zift met Ciska van der Weij (klarinet), Marit Berends (cello) en Jules Luisman (piano) op de Buitenplaats Wester-Amstel een concert met werken van Beethoven (Gassenhauer trio), Juon, Bridge en Piazzolla op buitenplaats Wester-Amstel.

Ciska van der Weij heeft zich gespecialiseerd in de kamermuziek en treedt op als soliste bij verschillende orkesten. Ze speelt nu in de musical ‘Don Quijote’. Marit Berends’ studie was gericht op kamermuziek, orkestspel en barokcello.

Zift Amstelveen
(Bron Zift - 2012)

Het Trio Zift


Met moderne cello treedt zij onder andere op met Trio Zift en in projecten variërend van klassiek tot muziektheater en vrije improvisatie. Met barokcello verleende ze medewerking aan de cd-opnames van de Vivaldi Cello Sonates.

Jules Luisman richtte zich tijdens zijn masteropleiding met name op solospel en liedbegeleiding, maar hij verdiepte zich ook in het jazz- en popgenre. Hij geeft veel concerten en begeleidt ook regelmatig zangers aan de Kleinkunstacademie Amsterdam.

Zondag 25 november 2012, 15 uur Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen. Entree  € 11, donateurs € 8, kinderen t/m 12 jaar gratis. Reserveren: muziek@wester-amstel.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.