Bijgewerkt: 24 juli 2024

Creatieve cursusdag op wijngaard 'De Amsteltuin'

Nieuws -> Cursus

Bron: Jan Schake
06-03-2010

Wijngaard de Amsteltuin organiseert een inspirerende dag, waarop deelnemers worden ingewijd in de wijnbouw en vinificatie. Na een boeiende ochtend met rondleiding op de wijngaard en uitleg in de wijnkelder wordt uitgebreid geluncht op het terras of in het stijlvolle ontmoetingsgebouw.

Amsteltuin Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Het ontmoetingsgebouw van wijngaard 'De Amsteltuin'


‘s Middags kunt u zelf kransen maken van het snoeihout van de wijngaard. Onder begeleiding vlecht u zelf uw krans en bekleedt deze vervolgens met allerlei attributen. Zo ontstaat een fraai object dat uitstekend past in uw interieur thuis.

Wij sluiten de dag af met een proeverij van de wijnen van de Amsteltuin. Kortom, een gezellige, leerzame dag op een bijzondere plek. U kunt zich nu inschrijven voor deze cursus op Wijngaard De Amsteltuin.

Schake Amstelveen
(Foto 'De Amsteltuin' - 2010)

Tieke Roosen en Jan Schake


De cursus wordt gegeven door Tieke Roosen en Jan Schake, eigenaars van 'De Amsteltuin', reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt !

Cursusdatum: zaterdag 27 maart 2010 van 10.00-17.00 uur Locatie: Wijngaard De Amsteltuin, Langs de Akker 5, 1186 DA Amstelveen. Zie voor routebeschrijving: www.amsteltuin.nl

Tijd: Van 10.00 uur tot 17.00 uur. Prijs: Є 65,00 p. p. Voor informatie en reserveringen info@amsteltuin.nl  of bellen: Tieke Roosen 06-28597270.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.