Bijgewerkt: 3 december 2022

Creatieve wedstrijd over de geschiedenis van Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
17-03-2022

Maak een gedicht, kort verhaal, foto, tekening of andere creatieve verbeelding over de geschiedenis van Amstelveen en doe mee aan onze wedstrijd! De acht beste gedichten/korte verhalen en de acht beste foto’s/tekening worden geëxposeerd in de Bibliotheek Stadsplein.

De geschiedenis van Amstelveen is overal terug te vinden, in panden, parken, wegen, en mensen! De Bibliotheek en Amanda ten Cate organiseren een wedstrijd om de verjaardag van Amstelveen te vieren en de bijzondere geschiedenis te belichten. Vier jij het ontstaan van Amstelveen met ons mee?

Foto Amstelveen
(Bron Beeldbank Amstelveen/Amstelveenweb.com - 2022)

Treinstation Bovenkerk aan de Noorddammerlaan 36 in 1920, gezien in noordelijke richting


Stuur uiterlijk 18 april 2022 jouw gedicht/korte verhaal of foto/tekening (maximaal A2 en verticaal afgebeeld) naar m.de.vries@debibliotheekamstelland.nl. De beste werken worden uitgekozen door een kundige jury en worden geëxposeerd in de Bibliotheek Stadsplein op vrijdag 27 mei 2022.

Creatieve wedstrijd: De geschiedenis van Amstelveen. Datum: vrijdag 27 mei 2022. Tijd: 15.30 – 17.00 uur. Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Prijzen: Gratis. Meer informatie vind je op de website: www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.