Bijgewerkt: 25 juni 2022

Creative dagen 2018 bij Platform C Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C Amstelveen
05-06-2018

Tekenen op vakantie. Tijdens deze driedaagse workshop leer je van kunstenares Stephanie Rhode hoe je een vakantie-schetsboek maakt en welke technieken je kunt toepassen voor een snelle of juist uitgebreidere schets. De lessen worden gegeven op de volksuniversiteit maar ook buiten in de natuur of in de stad. Elke dag wordt begonnen met een stukje theorie en komt er een ander onderwerp aan de orde. Buiten wordt gewerkt met opdrachten en aansluitend wordt het werk besproken. Voor wie daar belangstelling voor heeft is er ook uitleg over het tekenen op de smartphone. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Vanaf 14 juni 2018, 3 lessen van 6 uur. Prijs: € 155.

Foto Amstelveen
(Foto Platform C Amstelveen - 2017)

Tekenles voor kinderen bij Platform C in Amstelveen


Aquarelleren, schilderen, tekenen in de openlucht – gevorderden. Tekendocent Robert van Keppel gaat in deze cursus aquarelleren, schilderen en/of tekenen in een heempark of aan het water met de deelnemers. Er wordt aandacht besteed aan het goed waarnemen van bloemen, bomen, reflectie van water en compositie van de onderwerpen. Ook het mengen van kleuren, penseeltechnieken en verschillende wijzen van verf opbrengen zal ter sprake komen. Door middel van gerichte oefeningen zal de docent proberen ieders vaardigheden te vergroten zodat de deelnemers na deze cursus spontaan en zelfstandig naar de natuur kan aquarelleren en schilderen. Vanaf 29 juli, 3 lessen van 6 uur. Prijs: € 125.

Doe-dagen voor kinderen. Om kinderen ook tijdens de zomervakantie een uitgebreid creatief programma aan te bieden, organiseert Platform C supergave doe-dagen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar! We gaan koken, toneelspelen, muziek maken, boetseren, tekenen, dansen, zingen en meer.

De workshops worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten. Wanneer: 24 t/m 26 juli 2018. Prijs: € 39 per dag tijd: 09:00 tot 16:00 uur. Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99. Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl  of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.