Bijgewerkt: 24 juni 2024

Culinair event 'Kostverlorenhof serveert' keert terug

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Sylt Support BV
21-05-2024

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert winkelcentrum Kostverlorenhof het jaarlijkse culinaire event 'Kostverlorenhof serveert'. Tijdens dit evenement transformeert het plein in een sfeervol terras, waar bezoekers kunnen genieten van een unieke dinerervaring.

Het evenement zal bestaan uit drie rondes: de eerste ronde is een uitgebreide borrelronde. De volgende rondes bieden een volledige dinerervaring met voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Elke ronde belooft een uniek menu dat de diversiteit en kwaliteit van het culinaire aanbod van de lokale horeca en food & beverage winkels in het Kostverlorenhof benadrukt.

"Met Kostverlorenhof Serveert creëren we een fantastische gelegenheid voor onze bezoekers om samen te komen en te genieten van de heerlijke gerechten die onze horecagelegenheden te bieden hebben," zegt Atilla Meulenbelt, voorzitter van de BIZ-winkeliers Kostverlorenhof en organisator van het evenement.  "We zijn trots dat we dit jaar opnieuw deze unieke culinaire ervaring kunnen aanbieden."

Foto Amstelveen
(Bron Piqsels - 2024)


Tickets voor de rondes kunnen vooraf gereserveerd worden via de website van het winkelcentrum. Bezoekers wordt aangeraden om hun plek tijdig te boeken gezien de populariteit van het evenement.

Details van het event: Datum: zaterdag 25 mei 2024, Ronde 1 (borrelronde): 15.30 – 16.30 uur, Ronde 2 (dinerronde): 17.30 – 18.30 uur, Ronde 3 (dinerronde): 19.30 – 20.30 uur, Locatie: winkelcentrum Kostverlorenhof, Amstelveen. Bezoek de website www.kostverlorenhof.nl/serveert voor meer informatie en ticketreserveringen. Volg ons ook op sociale media en houd onze posters in de gaten voor updates en de QR-code om direct toegang te krijgen tot de ticketpagina.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.