Bijgewerkt: 19 april 2024

Culinaire samenwerking KLM en restaurant Oriental City

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
22-09-2013

KLM gaat vanaf de winterdienst van 2013 een culinaire samenwerking aan met restaurant Oriental City. Hierdoor krijgen passagiers op de Chinese routes vanaf Schiphol hoogstaande Chinese gerechten bereid door de topchefs van dit Amsterdamse restaurant.


Grotere kaart weergeven Het Chinese restaurant Oriental City aan de Oudezijds Voorburgwal 177-179 in Amsterdam

De samenwerking zal aanvankelijk voor een periode van twee jaar zijn met mogelijkheid tot verlenging. De Chinese maaltijden zullen worden aangeboden in de World Business Class en Economy Class van KLM. Het betreffen zowel de voor- en hoofdgerechten van de eerste maaltijdservice in World Business Class en alle gerechten in de Economy Class.

Chinees Restaurant Oriental City, gevestigd in het hartje centrum van Amsterdam, is nog geen 10 minuten lopen van het Centraal Station. Oriental City heeft een geschiedenis van meer dan 25 jaar en staat bekend om haar Kantonese keuken, onder leiding van Chinese koks uit Hong Kong.De Kantonese stijl is één van de acht Chinese ‘Haute Cuisines’ die bekend staat om haar neutrale, delicate en innovatieve karakter. Met haar oneindige creatieve mogelijkheden zorgt de Kantonese keuken altijd voor smaaksensaties en eindeloze verrukkingen. Oriental City loopt in deze innovatieve stijl absoluut voorop en heeft haar keuken inmiddels uitgebreid met een andere bekende en heerlijke stijl: de Szechuanese stijl. Deze nieuwe delicate gerechten uit onze keuken geven met het kruidige en pittige karakter een scala van smaken aan onze passagiers.

KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door toonaangevende chef-koks. Door samen te werken met topchefs en sommeliers blijft KLM investeren in de service aan boord. Zo bereidt topchef Onno Kokmeijer in de maanden oktober en november alle World Business Class maaltijden vanuit Amsterdam op alle niet Chinese routes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.