Bijgewerkt: 8 december 2022

Curiosa Markt op de Rembrandtweg op 6 juni

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
31-05-2010

Op zondag 6 juni 2010 staan er van 10-17 uur aan beide zijden van de Rembrandtweg nabij het Stadshart in Amstelveen tientallen marktkramen, die vol liggen met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, curiosa, boeken en verzamelobjecten.

Antiekmarkt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Antiekmarkt in Amstelveen


Ruim zeventig deelnemers bieden tegen betaalbare prijzen op deze exclusieve markt talrijke spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd aan. Meubelen, glas, aardewerk, porselein, tin, curiosa, verzamelartikelen, schoolplaten, zeldzame boeken, enz. zullen in overvloed aanwezig zijn.

Zo is er een stand, waar nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse vanaf 1903 zijn te bewonderen. Tevens kunnen op deze stand Plaatjesalbums worden ingekeken, gekocht, verkocht, geruild of kosteloos getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden om verzamelwaar of bijzondere curiosa te nemen om de waarde er van te vernemen, of het materiaal te verkopen.

Steeds meer mensen gaan op zoek naar oude voorwerpen en artikelen van vroeger. Dit jaarlijkse gezellige en gevarieerde evenement geniet grote bekendheid in Amstelveen en Omstreken en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een mooi festijn met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan.

Kom een kijkje nemen op deze gezellige Curiosamarkt, want er is voor een ieder iets te vinden. Alle winkels in centrum Amstelveen zijn deze zondag ook geopend: dus allemaal op 6 juni voor een leuk dagje uit naar de Rembrandtweg en Stadshart Amstelveen. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.