Bijgewerkt: 25 mei 2024

Curiosamarkt op de Rembrandtweg tijdens de koopzondag

Nieuws -> Stadshart

Bron: Anton Siedsma
03-06-2011

Op koopzondag 5 juni 2011 ligt de Rembrandtweg in centrum Amstelveen van 10 tot 16.30 uur vol met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, curiosa, boeken en verzamelobjecten.

Ruim 60 deelnemers bieden tegen betaalbare prijzen op deze ABC-markt talrijke spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd aan. Meubelen, glas, aardewerk, porselein, tin, curiosa, verzamelartikelen, schoolplaten, zeldzame boeken, enz. zullen in overvloed aanwezig zijn. Zo is er voor lunchroom

Curiosa  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Curiosamarkt op de Rembrandtweg in Amstelveen


Koppen bij de oversteek nabij de poffertjeskraam een stand, waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude Schoolplaten zijn te bewonderen. Tevens kunnen op deze stand tientallen plaatjesalbums worden ingekeken, gekocht of geruild.

Kom zeker op deze koopzondag even een kijkje nemen op de gezellige markt, want er is, met het oog op Vaderdag, voor een ieder wel iets te vinden. Dit soort gratis te bezoeken evenementen wordt erg gewaardeerd door publiek en de Amstelveense middenstand.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.