Bijgewerkt: 22 februari 2024

Cursus Digisterker werken met de e-overheid

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelveen
06-02-2024

Na deze cursus kun je zelf een DigiD aanvragen en gebruiken, belastingaangifte doen, informatie vinden en aanvragen doen op websites van de overheid en gebruik maken van het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis.

Dit kan nu allemaal op je telefoon, tablet of je computer. Maar hoe doe je dat? Dat leer je in deze cursus. Twee docenten leggen het uit. En je gaat zelf oefenen. Ook krijg je een werkboek waar alles in staat.

Tijdens deze cursus besteden we ook aandacht aan het gebruik van het digitale patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2024)


Enige computerervaring. De cursus is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met het gebruik van computer en internet. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat.

Cursusdata. 20 februari, 27 februari, 5 maart en 12 maart 2024 van 10.00-12.00

Meld je snel aan voor deze gratis cursus! Inschrijven via a.furnee@debibliotheekamstelland.nl  of bel 020-5455556 Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein 102. Prijzen: Gratis, wel aanmelden

Meer informatie vind je op de website: www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.