Bijgewerkt: 26 juni 2022

Cursus 'Leer je digitale camera kennen' bij Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws ->

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
23-10-2017

Op dinsdag 7 november 2017 start de cursus 'Leer je camera kennen', door docente Irma Regtien. Haal meer uit je camera dan de automatische functie! Docente mevrouw Regtien behandelt in de basiscursus 'Leer je camera kennen' de favoriete programma's en instellingen van jouw camera. Theorie- en praktijklessen wisselen elkaar af, zodat je, naast een goede onderbouwing, ook de praktijk in de vingers krijgt. Tijdens de lessen compositie leer je, hoe je de zeggingskracht van jouw foto's kunt versterken. Tijdens de inspirerende fotobesprekingen worden jouw vorderingen begeleid.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)


De geschiedenis van de digitale camera begon met Eugene F. Lally een Amerikaanse luchtvaartingenieur van het Jet Propulsion Laboratory, die in 1961 nadacht over hoe je een mozaïek fotosensor kunt gebruiken om digitale beelden vast te leggen. 56 jaar later in 2017 is de fotografie helemaal digitaal geworden


De cursus (12 lessen van 2 uur) start op dinsdag 7 november om 10:00 uur. Prijs: € 235,00 Inschrijven is mogelijk bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 97 of via de website: www.vu-amstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.