Bijgewerkt: 25 juni 2024

Cursus 'Spreken in het openbaar' bij de Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
14-11-2017

Op zaterdag 18 en 25 november 2017 geeft docente Anita Hoyng de tweedelige workshop 'Spreken in het openbaar' bij de Volksuniversiteit Amstelland. Ben je erg nerveus tijdens je toespraak? Niet nodig als je je goed voorbereidt en vanuit je hart spreekt. Dan raak je de toehoorders en hangen ze aan je lippen. In deze cursus leer je door je houding, emotie, taalgebruik en humor contact te maken met het publiek.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De heer Tjàco La Lau vertelt over zijn herinneringen  tijdens de jaarlijkse Indiëherdenking in het Broersepark in Amstelveen op maandagavond 14 augustus 2017. Als je zenuwachtig bent als je voor anderen staat voor een presentatie, of toespraak, dan ben je niet alleen. Veel mensen hebben de angst om in het openbaar te spreken


Je krijgt tips hoe je een toespraak opbouwt en je krijgt de kans om te oefenen, zodat je weet hoe je je sterke punten kunt inzetten om inspirerend en overtuigend te spreken. Deelnemers ontvangen een hand-out. Voor wie een toespraak houdt voor een jarige, jubilaris, collega, afscheid of een andere bijzondere gelegenheid. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website. De workshops (2 lessen van 2 uur) vinden plaats op zaterdag 18 en zaterdag 25 november 2017 om 10:00 uur. Prijs: € 55. Inschrijven is mogelijk bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 97 of via de website: www.vu-amstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.