Bijgewerkt: 19 april 2024

Cursus literatuur bij Boekhandel Venstra

Nieuws -> Cursus

Bron: Remco Houtepen
21-09-2009

Op maandag 5 oktober 2009 start bij Boekhandel Venstra voor de vijfde keer de succesvolle cursus: 'Literatuur in Perspectief'. Centraal staat weer de wisselwerking van literatuur en filosofie.

Pen Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Een hand met een pen


De cursus is interessant voor iedereen, die zijn of haar leesplezier wil vergroten en leesinzicht wil verdiepen. De interactieve cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Naast een theoretische uiteenzetting bespreekt u de theorie aan de hand van een aantal te lezen romans.

De cursus staat onder leiding van de Amstelveense Drs. Anne Burg.  Zij is docent Communicatieve vaardigheden, afgestudeerd in Algemene cultuurwetenschappen en bezig met een promotieonderzoek aan de Universiteit van Leiden met betrekking tot de wisselwerking tussen Filosofie en Literatuur.

Aanmelding kan via de website van Venstra, of in de winkel. Cursuslocatie: Boekhandel Venstra Binnenhof 50-52 1181 ZJ Amstelveen t 020 6419880 e info@venstra.nl  www.venstra.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.