Bijgewerkt: 24 juni 2024

Cursus tekenen en schilderen in het Amstelpark

Nieuws -> Cursus

Bron: Luc Houweling
27-03-2012

Op donderdag 5 april 2012 start weer een nieuwe cursus tekenen en schilderen voor volwassenen in galerie/atelier Papillon in het Amstelpark. Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven.

Cursusleider Luc Houweling laat de deelnemers kennismaken en oefenen met verschillende technieken en materialen. Er is volop mogelijkheid tot experimenteren, maar uiteindelijk maakt iedere cursist een eigen kunstwerk.

papillon Amstelveen
(Foto L. Houweling - 2012)

Galerie-atelier Papillon in het Amstelpark in Amsterdam


Omdat de cursusgroep klein is, kan iedere cursist zelf aangeven wat hij/zij graag wil leren en/of verder wil ontwikkelen. De cursus is daarom zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al ervaring hebben met tekenen en schilderen.

De cursus omvat 10 lessen op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur of op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De kosten bedragen € 200,- per persoon, inclusief materialen en koffie en thee. Aanmelden kan via info@luchouweling.nl , 06-24183295, of in Papillon

Galier/atelier Papillon ligt in het Amstelpark, tussen de speeltuin en de grote vijver. Naast cursussen en workshops, kunt u er terecht voor een wisselend aanbod aan schilderijen, lichtobjecten, sieraden, keramiek en luxe cadeauartikelen. U bent van harte welkom op woensdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie en inschrijven voor cursussen kijkt u op www.galerie-papillon.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.