Bijgewerkt: 3 december 2023

DEEN opent 66ste supermarkt in het Bankrashof in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Deen Supermarkten
10-02-2014

DEEN Supermarkten opent op woensdag 12 februari 2014 een geheel nieuwe supermarkt aan Bankrashof 33 in Amstelveen. In het pand, waar voorheen de C1000 supermarkt zat, komt een gloednieuwe DEEN vestiging met een inpandige bloemen en plantenwinkel, een ruime kaas- en vleeswarenboetiek en een slijterij. De winkel is 950 vierkante meter groot.

Traktaties

In de openingsweek zullen de inwoners uit de buurt worden getrakteerd op leuke openingsattenties en scherpe aanbiedingen. Klanten ontvangen gratis slagroomsoesjes bij 25 euro, of meer aan boodschappen. Er worden ook croissantjes uitgedeeld in het eerste openingsuur, er komt een ballonnenclown en op Valentijnsdag kun je vanaf 12.00 uur gratis op de foto met jouw Valentijn.

Foto Amstelveen
(Bron DEEN - 2014)

De flyer van DEEN


Verbouwing

DEEN Supermarkten is in totaal twee weken aan het verbouwen om de supermarkt woensdag 12 februari om 8.00 uur te openen. DEEN Supermarkten heeft de supermarkt helemaal opnieuw ingericht. Van een nieuwe vloer, stellingen, koelingen tot een nieuw plafond. De inwoners van Amstelveen krijgen een nieuwe frisse supermarkt met veel verse producten in de schappen.

DEEN staat bij haar vaste klanten bekend om het kwalitatief goede brood, vlees en kaas. Klanten kunnen voortaan ook bij DEEN terecht om verse bloemen en planten te kopen. Er zit een speciale bloemen en plantenafdeling bij de supermarkt. DEEN heeft ook een slijterij toegevoegd aan de supermarkt.

Bedrijfsleider Erwin Doffer hoopt met deze gloednieuwe supermarkt een aanwinst voor Amstelveen te zijn. De openingstijden: maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 – 20.00 uur, vrijdag van 8.00 – 21.00 uur en zondag open van 12.00 – 18.00 uur.

Over DEEN Supermarkten

De regionale supermarktketen DEEN is sinds 1933 actief in Noord-Holland. De heer Cor Deen sr. opende toen zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 66 winkels in Noord-Holland en Flevoland, met inmiddels ruim 6.000 mensen in dienst. DEEN blinkt uit in verse producten als brood, vlees, kaas en bloemen en planten. In combinatie met de lage prijzen is het de favoriete supermarkt van veel mensen uit Noord-Holland en Flevoland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.