Bijgewerkt: 26 juni 2022

Dance Event voor het goede doel in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam

Nieuws -> Informatief

Bron: Joss Tabak
23-10-2017

Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) en Rotaryclub Amsterdam Zuidoost organiseren een Dance Event voor het goede doel. Beide clubs zijn een samenwerking aangegaan omdat in beide werkgebieden behoefte is aan meer aangepaste speeltoestellen in speeltuinen, waar dan minder valide kinderen/kinderen met een handicap kunnen spelen op veilige speeltoestellen SAMEN met andere kinderen van hun leeftijd.

Om voor dit doel geld bij elkaar te krijgen, organiseren de beide Rotaryclubs een bijzonder Dance Event in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. Op deze avond, 21 november 2017 dansen zes top dansparen om de Rotary Cup 2017 en kan het publiek genieten van Latin American Show Dance en een uitstekend vijfgangendiner inclusief bijzondere wijnen op een unieke locatie. Voor meer informatie, zie de flyer. Voor aanmelding simondde@xs4all.nl

Foto Amstelveen
(Bron Rotary.nl - 2017)Waar doen we het allemaal voor ?

De opbrengst van dit diner-dansant is bestemd voor speeltuinen in Amsterdam Zuidoost en Amstelveen, het werkgebied van de twee organiserende Rotaryclubs. De aan te schaffen speeltuintoestellen zijn geschikt voor valide en minder-valide kinderen, zodat ze met en zonder handicap SAMEN kunnen spelen. Speeltuin Disneyland in Driemond, kreeg al eerder een speciale picknicktafel met verlengd blad, zodat ook kinderen in een rolstoel aan kunnen schuiven. Daarnaast schonk een Rotarian een bijzondere skelter, waarmee kinderen met en zonder beperking op de skelterbaan SAMEN kunnen racen.

Beide Rotaryclubs willen de speeltuinen in staat stellen hun toestellen uit te breiden. We worden in dit project ondersteund door De Stichting Speeltuinbende, een organisatie die er naar streeft meer speeltuinen toegankelijk te maken voor kinderen met een handicap, zowel lichamelijk als verstandelijk. Dus streven we natuurlijk naar een TOP-OPBRENGST!

De Johan Cruyff ArenA op 21 november 2017. De unieke locatie, waar de R3 Open zich afspeelt is inmiddels wereldberoemd, dankzij de naam Johan Cruyff ArenA. Op deze locatie worden 150 VIP's uitgenodigd om te dineren en iets bijzonders mee te maken. De couverts zijn inclusief welkomstcocktail en wijnen aan tafel en kosten € 79,- p.p. U kunt ook een VIP-tafel nemen voor € 750,- (10 couverts). Zowel Koninklijke Maison van den Boer alsook de Johan Cruyff ArenA sponsoren dit event, door maar 50% van de kosten te berekenen!

R3 Open Cup Latin American Dance. Latin American Dance is de beweging die u er vanavond bij krijgt. U ziet de beste zes Nederlandse dansparen in de Latijns Amerikaanse dansen, die de sterren van de hemel dansen. Terwijl u met vrienden waarmee u gezellig tafelt, strijden zij om de R3 Open 2017 trofee. En natuurlijk is er deze avond ook ruim gelegenheid om tussen de gerechten van het geheel verzorgde diner door, uw eigen danstalent op de dansvloer te tonen, uiteraard geheel vrijwillig!

Programma

19.15 uur        Welkomstcocktail

20.00 uur        Aanvang 5 gangen diner-dansant

20.30 uur        Voorronde R3 Open Cup 2017 Latin American dansen

21.30 uur        Rising Star Final R3 Open Cup

22.00 uur        Grand Final R3 Open Cup

22.30 uur        Ceremonie Protocolaire

23.00 uur        Sluiting Come & Enjoy Dancing 2017

Meer info + kaarten: www.R30pen.nl | simondde@xs4all.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.