Bijgewerkt: 27 februari 2024

Dansvoorstelling 'Hihahuttenbouwers' in het poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
01-04-2015

Midden op een blauwe wei met schapenwolken staat een … ja,  wat staat er eigenlijk? Omdat niemand weet wat het is, noemen we het een bed, een berg, een flat en alles wat in je opkomt. Heel subtiel ontluiken de verhalen. Er verschijnen een mannetje en een vrouwtje. Het mannetje zorgt voor het huisje, het vrouwtje voor het mannetje en het weer zorgt voor de afwisseling. In deze speelse dansvoorstelling worden jong en oud getrakteerd op een fantasierijk beeldverhaal over de vier jaargetijden. Samen met beeldend uitvinder Bert Vogels wordt in Hihahuttenbouwers een klein universum met dauw, zon, wind, regen en sneeuw tot leven gewekt.

Foto Amstelveen
(Bron De Stilte - 2015)

Een foto van de brochure van het dansende gezelschap De Stilte: Hihahuttenbouwers


Hihahuttenbouwers is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar dankzij de gelaagdheid ook de moeite waard voor oudere kinderen, ouders en grootouders! En deze voorstelling is zonder tekst en daardoor heel geschikt voor alle nationaliteiten. Het internationaal dansende gezelschap De Stilte maakt al twintig jaar spannende en speelse moderne dansvoorstellingen die de verbeelding van kinderen prikkelen.

Te zien op zondag 12 april 2015 om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater. Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Telefonisch reserveren kan via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.