Bijgewerkt: 29 april 2024

Darshan Sloot directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen stopt

Nieuws -> Informatief

Bron: Darshan Sloot
24-08-2023

Darshan Sloot directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen stuurde dit bericht naar onze redactie:

Goedemorgen,

Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom zal ik na 21 jaar afscheid nemen van de organisatie, waar ik zoveel jaren met veel plezier, toewijding en passie heb gewerkt. Met name in de afgelopen 10 jaar heb ik als directeur van de OA waardevolle contacten gelegd en veel kennis opgedaan.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Darshan Sloot directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen spreekt de aanwezigen toe op donderdag 23 juni 2022 tijdens de jaarlijkse Zomerborrel in De Wijnschuur aan de Amsteldijk

Gedurende de jaren als directeur heb ik mij ingezet om de belangen van ondernemers in Amstelveen te behartigen, ondernemers te verbinden, de OA te laten groeien en op de kaart te zetten. Vooral tijdens de coronaperiode heb ik mijn talenten ontdekt als initiator, ontwikkelaar en dagvoorzitter van programma’s en evenementen. Ik ben toe aan een nieuwe stap, meer persoonlijke groei. Daarom zal ik mij vanaf 1 januari 2024 als zelfstandig ondernemer in de markt zetten als programmadirecteur/-ontwikkelaar en als dagvoorzitter.

De komende vier maanden zal ik mij natuurlijk nog met volle overtuiging voor de OA blijven inzetten. En ik zal jullie tegelijkertijd, met veel plezier, op de hoogte houden van de voortgang van mijn toekomstige loopbaan.

Met vriendelijke groet, Darshan Sloot, directeur' (Lees ook: De allerleukste vacature van Amstelveen!)



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.