Bijgewerkt: 12 juni 2024

Dave Offenbach is de nieuwe directeur Sportbedrijf Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
18-04-2014

Dave Offenbach start per 1 juni 2014 als de nieuwe directeur van Stichting Sportbedrijf Amstelveen. Offenbach zal daarmee Dirk Landsaat opvolgen die per 1 juli 2014 met pensioen gaat.

Offenbach is door de Raad van Toezicht aangesteld om voort te bouwen op de huidige positionering van het Sportbedrijf en onder andere uitvoering te geven aan de sportnota 2013-2020, waarbij het Sportbedrijf zich naar buiten toe nog sterker kan profileren. Zijn passie voor sport, zijn jarenlange ervaring in de sportwereld/verenigingsleven en zijn gedreven persoonlijkheid hebben uiteindelijk de doorslag gegeven voor zijn benoeming.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

John de Die, voorzitter van de Raad van Toezicht en Dave Offenbach de nieuwe directeur van het Sportbedrijf Amstelveen


John de Die, voorzitter van de Raad van Toezicht: “We zijn trots dat we zo’n ervaren sportbestuurder hebben weten te binden aan Amstelveen”. Dave Offenbach: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging! Sport en bewegen worden steeds belangrijker voor jong en oud Amstelveen. Op sociaal maatschappelijk gebied, maar ook als onderdeel van de nieuwe gezondheidstaken die de gemeente krijgt. Daar zal sport via onze sportverenigingen een natuurlijke plaats moeten krijgen in de bevordering van gezondheid en welzijn in Amstelveense samenleving en in de wijken. Ik heb kennis gemaakt met een aantal zeer gemotiveerde medewerkers en kijk ernaar uit om leiding te geven aan deze enthousiaste groep.”

Offenbach is al jarenlang actief in de sportwereld zowel internationaal als nationaal. Hij werkte voor Philips, UEFA Champions League, Olympische Spelen in Atlanta en de KNVB. Sinds 1997 had Offenbach zijn eigen sportmarketingbedrijf Go Marketing.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.