Bijgewerkt: 8 mei 2024

De fototentoonstelling 'Door de Lens van Bewoners' wordt verlengd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
26-08-2023

Vanwege het overweldigende aantal bezoekers en positieve reacties wordt de historische fototentoonstelling 'Door de Lens van Bewoners' bij Amstelveen InZicht met een extra maand verlengd. Geïnteresseerden hebben nu de kans om de tentoonstelling te bewonderen tot en met vrijdag 6 oktober 2023 in het belevingscentrum aan het Stadsplein Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Luchtfoto van Nieuwer-Amstel (vanaf 1964 Amstelveen) van omstreeks 1955

Grote belangstelling voor unieke foto's. Sinds de lancering eind juli is de tentoonstelling een ware trekpleister geworden. Maar liefst 350 bezoekers namen al een kijkje. De foto's van het Stadshart en de A9 zijn aangeleverd door enthousiaste Amstelveense inwoners en geven een tijdbeeld van de afgelopen 60 jaar. De beelden tonen onder andere historische plekken zoals Plein 1960 en het gebied, waar nu de A9 wordt verbreed en verdiept.

Beleef AmstelveenInzicht. Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en de eerste zaterdag van de maand, van 12.00 tot 17.00 uur. Het belevingscentrum is gevestigd boven de Bibliotheek Amstelland aan Stadsplein 103.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.