Bijgewerkt: 3 december 2021

De 10de play-in van de Concertina's Accordeonorkesten

Nieuws -> Informatief

Bron: Els van Vegten
13-02-2018

Zaterdag 10 februari 2018 organiseerde Concertina's Accordeonorkesten voor de 10de keer hun jaarlijkse play-in. Daar hadden 59 accordeonisten uit heel Nederland zich voor opgegeven. Dit keer waren er veel spelers die voor het eerst aan een play-in deelnamen. Het accordeonspektakel vond plaats in het Noorddamcentrum in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Concertinas - 2018)

De 10de play-in, met elkaar muziek maken van de Concertina's op 10 februari 2018 in het Noorddamcentrum in Amstelveen


Er is de hele dag gewerkt aan de nummers Mijn dagboek van Willeke Alberti, het thema van Jurassic Park, Baloe de Beer uit Het Junglebook, Duiffies uit Ja zuster/nee zuster, de Krokus en de Hyacint (Tom Manders) en Hallelujah van Leonard Cohen.

Ook al lijken de nootjes soms simpel, het wordt pas muziek door de juiste dynamiek en goed samenspel. En niet onbelangrijk: spelen op de slag van dirigente Elly Meekel. Het orkest heeft tijdens de slotrepetitie bezoekers het eindresultaat laten horen van een gezellige, muzikale en leerzame dag. Waarbij één gezamenlijke liefde, die voor hun prachtig veelzijdige instrument, het accordeon.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS