Bijgewerkt: 3 juli 2022

De 13de keer werden cheques van het Meerlandenfonds zijn uitgereikt

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
16-12-2019

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Heemstede op donderdag 12 december 2019 werden voor de 13de keer de cheques van het Meerlandenfonds uitgereikt. Meerlanden stelt met dit fonds € 55.000,- beschikbaar voor goede doelen en verenigingen in de gemeenten, waar zij werkzaam is. Uit alle aanvragen zijn 108 prijswinnaars gekozen. Vijf hiervan kwamen uit Amstelveen en drie organisaties ontvingen de cheque persoonlijk uit handen van wethouder Wilma Alink (D66) van Aalsmeer namens wethouder Frank Berkhout (D66). De Bloeiwijzer kreeg € 750, Stichting KIKA € 500, THC Hurley € 650, Ons Tweede Thuis Woon-en dagcentrum Westwijk € 697, Stichting Welzijn Ouderen Digna-Zeelandiahoeve € 500.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2019)

Blije gezichten in Heemstede op donderdag 12 december 2019 na de uitreiking van de cheques van het Meerlandenfonds


School voor speciaal basisonderwijs de Bloeiwijzer ontving van het Meerlandenfonds een birage van € 750,- om planten aan te schaffen. Hiermee wil de school kinderen een rijke, groene omgeving bieden en de leerlingen bewustmaken van duurzaamheid.
Stichting Welzijn Ouderen Digna-Zeelandiahoeve kreeg een cheque van € 500,- aangeboden om activiteiten te organiseren om hun bewoners uit hun isolement te halen. Het geld komt ten goede aan onder andere het jaarlijkse uitje en de Sinterklaas- en Kerstviering. Ons Tweede Thuis Woon- en dagcentrum Westwijk had een aanvraag ingediend voor het aanleggen van een indoor Curling baan en nieuwe spellen voor de Tovertafel. Hiervoor kregen zijn een cheque van € 697. Wilt u weten welke aanvragen voor sponsoring in aanmerking komen? Lees meer over het sponsorbeleid  van het Meerlandenfonds.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.