Bijgewerkt: 4 december 2021

De AM Groep viert haar 40-jarig jubileum

Nieuws -> Informatief

Bron: AM Groep
04-02-2013

In 2013 bestaat de AM Groep 40 jaar. Dit jubileum viert AM Groep door met haar medewerkers vrijwilligersprojecten uit te voeren bij een twaalftal maatschappelijke organisaties in de regio Amstelland en Meerlanden.

In januari stond de praktijkschool Uithoorn centraal. Op zaterdag 19 januari 2013 zijn een aantal medewerkers van AM Groep op de praktijkschool aan de slag gegaan om een levensgroot prikbord te ontwerpen.


Op woensdag 30 januari is AM Groep met 30 leerlingen uit het derde leerjaar op bedrijfsbezoek geweest bij de gemeente Amstelveen en bij Ricoh op Schiphol. Het doel was kennismaken met het werk en werkgevers in de regio.

Vrijdag 1 februari hebben een aantal medewerkers van AM Groep een maaltijd verzorgd voor een zorginstelling in Amstelveen. De komende maanden staan er nog 10 organisaties centraal. Met elk van hen wordt in overleg vrijwillige activiteiten ondernomen door medewerkers van AM Groep.

AM Groep?

De Amstelland en Meerlanden Groep richt zich op werkgevers in de regio Amstelland en Meerlanden. Ze bieden personeel, maar voeren ook werk uit. Hun medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ze kunnen na bepaalde trainingen toch uitstekend functioneren.

De AM Groep is een maatschappelijke onderneming. Er worden mogelijkheden voor arbeidsontwikkeling geboden in een aangepaste werkomgeving aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De werkgelegenheid bestaat uit verschillende werksoorten voor diverse markten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.