Bijgewerkt: 8 mei 2024

De Amstelland International School heeft 200 leerlingen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
07-07-2023

Frank Berkhout (D66) wethouder Onderwijs bezocht maandag 3 juli 2023 Jacquelene da Silva directeur en de leerlingen van de Amstelland International School (AIS) aan de Asserring 93 in Amstelveen.

De school, die in 2019 startte met 17 kinderen, viert dat ze inmiddels zijn uitgegroeid naar 200 leerlingen. Om dit te vieren stond er voor de kinderen een springkasteel op het schoolplein en was er een popcornkar. 

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Frank Berkhout (D66) wethouder Onderwijs en Jacquelene da Silva directeur van de Amstelland International School met de leerlingen en personeel voor de ingang van de school op 3 juli 2023

De Amstelland International Primary School biedt onderwijs dat creatief denken inspireert, kinderen aanmoedigt om nieuwsgierig te worden en eigenaar te worden van hun leerproces. Ten eerste is Amstelland een relatief nieuwe school in de regio Amsterdam, maar opgericht en geleid door een team met een enorme ervaring in de sector.

Amstelland International School is lid van de Dutch International Schools Group en krijgt subsidies van de overheid en geeft les in het International Primary Curriculum (IPC). Daarnaast is er ook een ‘Taalschool’ speciaal voor het leren van Nederlands aan kinderen om ze sneller in te passen in het Nederlandse onderwijssysteem.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.