Bijgewerkt: 20 juni 2024

De Amsteltuin: Wijn en zorg, een unieke combinatie

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
04-12-2015

Tieke Roosen en Jan Schake besloten in 2006 hun dromen samen te voegen. Wijngaard en Dagcentrum De Amsteltuin is daarvan het resultaat: een goed verscholen paradijsje in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron De Amsteltuin - 2015)

Tieke Roosen en Jan Schake op de flyer van De Amsteltuin/ Bibliotheek Amstelland


Niet in de laatste plaats willen zij met het opzetten van een wijngaard plezier bieden aan vele mensen die anders alleen op vakantie de sfeer kunnen opsnuiven van een wijngaard. In geuren, kleuren én smaken vertellen zij over hun lotgevallen en nemen ze u mee in de wondere wereld van dagbesteding voor senioren, feesten en partijen en de wijngaard van 1,5 hectare. Tijdens een kleine proeverij maakt u kennis met bekroonde lokale wijnen. Ook hun boek Laan van het Grote Genieten wordt besproken en is die avond gesigneerd te verkrijgen. Al met al een inspirerend verhaal!

Deze unieke middag is op zaterdag 19 december 2015 van 15.30 uur tot 16.30 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Voor € 5,-- (bibliotheekpashouders € 2,50),  inclusief een kleine proeverij, kunt u hier bij zijn. Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken, of op de website van debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.