Bijgewerkt: 7 december 2023

De Bibliotheek Amstelland zoekt kinderjury 2016

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
01-01-2016

Ook in 2016 staat de Amstellandse Kinderjury weer op de agenda. Ben jij 9 jaar, of ouder? Lees je B-boeken? En heb je een eigen mening over boeken? Doe dan mee aan de Amstellandse Kinderjury. De bibliotheek heeft de leukste B-boeken uitgezocht om te lezen. De jurygroep komt drie keer bij elkaar in de periode van eind januari tot eind april. Tijdens deze bijeenkomsten ga je speed-boek-daten. Je krijgt tips, hoe je het beste een boek kunt beoordelen en we praten met elkaar over de verhalen.

Foto Amstelveen
De top 3 stel je zelf samen. De Amstellandse Top 3 (van alle juryleden) onthullen we op 28 mei 2016 tijdens het eindfeest in de bibliotheek Westwijk. Er komt een bekende kinderboekenschrijver, die je het hemd van het lijf kunt vragen (en een handtekening). Wie dat is blijft nog even een verrassing.

De drie bijeenkomsten zijn zowel in de bibliotheek Stadsplein (26 jan., 8 maart en 19 april), Westwijk (30 jan., 12 maart en 23 april) als Aalsmeer (25 jan., 7 maart en 18 april). Tijdens de eerste bijeenkomst worden de titels van de te lezen boeken bekend gemaakt. De bibliotheek zorgt voor genoeg boeken, juryformulieren, limonade en iets lekkers! Kaartjes kosten € 11,50 voor alle drie de bijeenkomsten inclusief het slotfeest. Kaarten voor deelname aan de Kinderjury zijn te verkrijgen via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl/kinderjury , of in een van de vestigingen. Let op: inschrijven kan tot 20 januari 2016.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.