Bijgewerkt: 2 december 2022

De Buurtkamer Keizer Karelpark viert haar eerste verjaardag

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
21-05-2015

De Buurtkamer KKP bestaat 1 jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 31 mei 2015 op de Lindenlaan 75. De buurtkamer is een initiatief voor en door buurtbewoners van het Keizer Karelpark Daarom is er voor elke leeftijdscategorie wat te beleven die dag. Voor de allerjongsten is er een springkussen en zijn  er diverse (Oud-Hollandse) spelletjes. De jeugd kan zich uitleven met jazz dans onder leiding van Graciella Hernandez. Maar wat dacht u van de uitnodiging om mee te doen met Zumba dans, gegeven door Alice Mittelmeijer van de gelijknamige dansschool?

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Het gebouw van het Maatschappelijk en Ontmoetingscentrum (MOC) aan de Lindenlaan 75. Op de begane grond is de Buurtkamer van het Keizer Karelpark is actief. De Stichting Maatschappelijk en Ontmoetingscentrum Amstelveen is opgericht in 1968. In 1999 is de naam veranderd in Stichting Theo Janssen M.O.C., ter nagedachtenis aan Theo Janssen, oprichter van het M.O.C.


Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Onze internationale cursisten geven u een rondreis langs diverse theeceremonies en een Eritrese koffieproeverij. De dag wordt geopend en afgesloten met een swingende rock-’n roll band. Voor iedereen zijn er tevens pannenkoeken en er is ijs van ijssalon Da Vinci. We zien u graag zondag de 31e van 14:00-17:00, vrij entree.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.