Bijgewerkt: 21 februari 2024

De CAMA gemeente maakt nieuwe start in wijk Groenelaan

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA Gemeente Amstelveen
30-08-2021

De CAMA Gemeente Amstelveen organiseert op zondag 5 september 2021 een startzondag voor het nieuwe seizoen 2021 / 2022 in de basisschool De Akker, Kringloop 471 in de wijk Groenelaan. De startzondag bestaat uit een dienst die om 10.00 uur begint en na afloop daarvan is er een gemeenschappelijke maaltijd, een zogenaamd “liefdesmaal” met iedereen die mee wil doen.

De CAMA Gemeente Amstelveen is een evangelische gemeente die al ca. 40 jaar bestaat. Sinds 1 juni 2021 komen we samen in de wijk Groenelaan in de basisschool De Akker. Onze gemeente is een open, eigentijdse, kerkelijke gemeente die graag in contact wil komen met mensen uit de omgeving, bijv. uit de wijken Groenelaan en Waardhuizen.

Foto Amstelveen
(Bron CAMA Amstelveen - 2021)

De CAMA Gemeente Amstelveen organiseert op zondag 5 september 2021 een startzondag voor het nieuwe seizoen 2021/2022


De missie van de CAMA Gemeente Amstelveen is: “Wij volgen Jezus en willen op Hem lijken. Samen zijn we Gods familie: kleurrijk en uniek. Iedereen is welkom en samen zijn we één. Wij houden van Jezus en delen zijn liefde uit.” Onze gemeente is een gastvrije gemeente met een “hart” voor mensen. Om die reden willen we er graag zijn voor de nieuwe “buren” van onze gemeente, de bewoners van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Iedereen is daarom van harte welkom op onze startzondag op zondag 5 september 2021 in basisschool De Akker. We respecteren tijdens onze samenkomsten de 1,5 meter afstand.

Wij zien er naar uit u te mogen ontmoeten! Op onze website: https://cama-amstelveen.nl/ vindt u meer informatie over de CAMA Gemeente Amstelveen. Het leidersteam van de CAMA Gemeente Amstelveen. Adres: Wijkcentrum De Bolder Groenhof 140 1186 EX AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.