Bijgewerkt: 6 december 2021

De Internationale Vrouwendag vieren in de Handwegkerk

Nieuws -> Cardanus

Bron: Intercultureel Vrouwenplatform / Cardanus
08-03-2013

Op vrijdag 8 maart 2013 Internationale Vrouwendag, is de Handwegkerk Amstelveen dé locatie, waar in de middaguren de voorstelling 'Hart Vol Eer' wordt opgevoerd. De organisatie, het Intercultureel Vrouwenplatform Amstelveen met ondersteuning van de Stichting Cardanus, is erin geslaagd om deze indringende voorstelling naar Amstelveen te halen. De voorstelling is zowel voor vrouwen als mannen vanaf 14 jaar geschikt.

De voorstelling is een product van Toneelgroep Stichting Parels uit Deventer. De acteurs spelen levensechte scènes, waardoor je diep geraakt wordt. Na de voorstelling krijgen de bezoekers gelegenheid om o.l.v. Su Changoe vragen aan de acteurs te stellen. Voor deze voorstelling zullen ook professionals, die deze situaties in hun praktijk tegenkomen, worden uitgenodigd.

Vrouwendag Amstelveen
(Bron Intercultureel Vrouwenplatform - 2013)

Op vrijdag 8 maart 2013 Internationale Vrouwendag, is de Handwegkerk Amstelveen de locatie, waar de voorstelling 'Hart Vol Eer' wordt opgevoerd


Vervolgens vertellen vrouwen eigen leuke, of grappige voorvallen uit het dagelijkse leven, waardoor er ook gelachen kan worden. De middag wordt afgesloten met een drankje. Iedereen is van harte welkom. Om het gesprek tussen de bezoekers over het onderwerp te stimuleren, is de deelname gratis. Wij willen een indruk krijgen hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten; u kunt zich vrijwillig aanmelden bij vrouwenplatfrom108@yahoo.nl  . Voor kinderen is kinderopvang beschikbaar.

Hierbij nodigen wij u uit om op vrijdag 8 maart 2013 om 13 uur naar de Handwegkerk komen, Handweg 117, 1185 TV Amstelveen, bereikbaar met bus 172 (halte Huis aan de Poel). Mocht u nog meer willen weten dan kunt u contact opnemen met tel: 06 23 53 41 16 of vrouwenplatfrom108@yahoo.nl

Programma

Moderator Su Changoe

13.30 uur        Inloop (Thee en Koffie)

14.15 uur        Welkom door Marlene Meester

14.30   uur      Waardering

14.25 uur        Introductie van de voorstelling

14.30 uur        De voorstelling ‘HART VOL EER’

(Tijdens de voorstelling zijn de deuren van de zaal gesloten)

15.30 uur        Nagesprek

16.00 uur        Grappige gebeurtenissen uit het dagelijkse leven

16.30 uur        Drankje en hapje

17.30 uur        AfsluitingAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.