Bijgewerkt: 14 augustus 2022

De (Johannes) kapel zingt

Nieuws -> Kerk

Bron: Marjon Ittner
09-09-2013

DE KAPEL ZINGT is een initiatief van Marjon Ittner, organiste van de Johanneskapel in Amstelveen. Zij wil met mensen van binnen en buiten de kerk een koor vormen, dat een wereldlijk, eigentijds en spiritueel repertoire gaat uitvoeren. De eerste uitvoering zal rond half DECEMBER 2013 in de kapel zijn.

Door componiste en blokfluitiste So Hyun Jung wordt speciaal voor deze viering in de avond muziek op teksten van dichteres Maria de Groot gecomponeerd. So Hyun Jung legt zich vooral toe op het schrijven van vocale muziek. Religie is een belangrijke inspiratiebron voor haar. Daarnaast wordt natuurlijk ook mooie, bekende muziek ingestudeerd.

Johanneskapel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Kerkzaal in de Johanneskapel in Amstelveen


De repetities vinden plaats op woensdagavond in de Johanneskapel, Amsterdamseweg 311 in Amstelveen van 20.00 - 22.00 uur. De kosten per repetitie zijn 5 euro p.p. Na de tweede repetitie wordt met iedere zanger een stemtest gehouden.

Vindt u dit een spannende en aantrekkelijke uitdaging? Kom dan naar de eerste repetitie op woensdag 2 oktober 2013. Wilt u eerst meer informatie?

Neem dan contact op met dirigente Marjon Ittner, of kom naar de Pianopromenade op 22 september in de kapel, waar zowel componiste en dirigente als duo te horen zullen zijn! Contactgegevens:  e-mail: marjonbar@gmail.com , of  per telefoon: 06-11411674.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.