Bijgewerkt: 5 december 2022

De Kaagbaan op Schiphol weer in gebruik op 31 mei 2017

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
22-05-2017

De Royal Schiphol Group heeft dit bericht op maandag 22 mei 2017 rondgestuurd: 'De werkzaamheden aan de verlichtingsinstallatie van de Kaagbaan hebben vertraging opgelopen. Hierdoor is de ingebruikname van de Kaagbaan helaas uitgesteld. We doen er alles aan om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Wij verwachten, dat de Kaagbaan op woensdag 31 mei 2017 weer in gebruik genomen wordt. Aansluitend wordt de Kaagbaan tot dinsdag 20 juni in 10 nachten geveegd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Schiphol Airport met de verkeerstorens op 21 mei 2017. De grote verkeerstoren op Schiphol-Centrum heet 'Toren-Centrum' en de kleinere toren is 'Toren-West'


Wij vinden het zeer vervelend voor omwonenden die langer hinder ondervinden van het groot onderhoud aan de Kaagbaan en vragen hier begrip voor. Voor meer informatie, of vragen kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via 020-6015555, of raadpleeg www.bezoekbas.nl . Hier vindt u ook data van regulier en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol. De baan was sinds zaterdag 18 maart 2017 buiten gebruik voor groot onderhoud. Door buitengebruikstelling van de Kaagbaan wordt het vliegverkeer, dat normaal gebruik maakt van de Kaagbaan in deze periode verdeeld over de Buitenveldertbaan, Zwanenburgbaan en Aalsmeerbaan.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.