Bijgewerkt: 3 december 2022

'De Korfkidz' verkleint de wachtlijst voor buitenschoolse opvang

Nieuws -> Informatief

Bron: René Wardenaar
12-06-2010

René Wardenaar is één van de initiatiefnemers van bso 'De Korfkidz' aan de Amsterdamseweg 209 C, achter de dependance van de Roelof Venemaschool. Ze starten in september met een nieuwe groep.

'De Korfkidz' verkleint de wachtlijst voor buitenschoolse opvang in Amstelveen-Noord.

In Amstelveen Noord is de vraag naar buitenschoolse opvang is nog steeds groter, dan het aanbod. Volgens een onderzoek uitgevoerd door de gemeente Amstelveen is er nog een tekort van 180 b.s.o. kindplaatsen in Amstelveen Noord.

Korfkidz groep Amstelveen
(Foto R. Wardenaar - 2010)

'De Korfkidz' groep


In september 2010 zal dat tekort met 20 kindplaatsen afnemen als 'De Korfkidz' haar derde groep, The Incredibles, opstart aan de Amsterdamseweg 209c. In maart 2009 is 'De Korfkidz' begonnen met de groepen Monsters & Co en Ratatouille. De nieuwe groep, The Incredibles, is een verticale groep voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

'De Korfkidz' is een kleinschalige b.s.o., waar iedereen elkaar kent. Er zijn vaste coaches op de groep, die de kinderen bij school ophalen. 'De Korfkidz' is 52 weken per jaar geopend en is gelegen in het Thijssepark achter de dependance van de Roelof Venemaschool (Amsterdamseweg 209).

Korfkidz Amstelveen
(Foto R. Wardenaar - 2010)

Korfkidz: Coen en Jacob


'De Korfkidz' is een plek 'waar een kind, kind kan zijn'. Op onze website www.Korfkidz.nl kunt u meer lezen over onze b.s.o., ook kunt u uw kind hier inschrijven. Wilt u eerst een keertje komen kijken of heeft u nog vragen, bel dan even met Chantal, dan kunt u een afspraak maken. Haar telefoon nummer is 06-8162 1237 of 020-641 9959.”

Buitenschoolse opvang?

Buitenschoolse opvang (BSO), soms ook naschoolse opvang genoemd, is een verzamelnaam van alle professionele kinderopvang, geregeld voor schoolgaande kinderen "buiten" de schooltijden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.