Bijgewerkt: 24 april 2024

De Liedjestovenaar in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
05-09-2022

Nog even in de vakantiesfeer met De Liedjestovenaar in het Amstelveens Poppentheater. Op zondagmiddag 11 september 2022 om 14.30 uur neemt Liedjestovenaar Naomi Inez haar publiek mee op reis door het muzikale landschap van Marokko in de 4+ voorstelling ‘De Magie van Marokko’.

Ze start op het kloppende hart van Marrakesh, het Djemaa El Fna plein. Tijdens haar reis wordt zij, naast haar eigen liedjes, door lokale musici meegenomen in de verschillende muziekstijlen van het land. De Magie van Marokko zoomt in op de magische aantrekkingskracht van de Noord-Afrikaanse cultuur, de muziek, de taal, de sfeer, de kleuren en de geuren.



Tip: reis voorafgaande aan de voorstelling eerst naar Marokko in het Cobra Museum: Op vertoon van je entreebewijs voor de voorstelling De magie van Marokko hoef je bij je bezoek aan de tentoonstelling Het andere verhaal in het Cobra Museum voor Moderne Kunst op 11 september 2022 geen toeslag te betalen. Daar is ook tussen 11.00 en 14.00 uur het gratis kinderatelier. Toegangsprijs: € 9.- Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.