Bijgewerkt: 4 december 2022

De Open Tafel bijeenkomst is nu in de Seineflat

Nieuws -> Informatief

Bron: Wilma Stokkel
07-06-2016

Door de verbouwing van het wijkcentrum De Bolder heeft de Open Tafel die al 35 jaar draait met enthousiaste vrijwilligers, een tijdelijke intrek genomen in de Seineflat. De eerste open tafel in de Seine was op woensdag 25 mei 2016. Door te kijken naar een goede oplossing voor de wijkbewoners is dit tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Brentano en Vita Amstelland.

Foto Amstelveen
(Foto Vita Amstelland - 2016)

De Open Tafel bijeenkomst in de Seineflat in mei 2016


In de keuken van locatie Nieuw Vredeveld wordt elke week een verse maaltijd gekookt. Het voor en nagerecht wordt, zoals altijd bereid door de vrijwilligers. De vaste wijkbewoners van de open tafel hebben de weg kunnen vinden naar de Seineflat, voor sommige bewoners een flinke wandeling. Een aantal Seine bewoners hebben dit initiatief ook omarmd en hebben meegegeten. Een gezellig en mooi initiatief die de Seine bewoners en wijkbewoners uit de wijk Groenelaan met elkaar verbindt.

Wij zoeken nog 4 enthousiaste vrijwilligers , die 1 x per maand op de woensdagmiddag, met eigen vervoer de maaltijd wil ophalen in Nieuw Vredeveld, en die naar de Seineflat wil brengen. U krijgt benzinevergoeding en mag gratis mee eten. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Luciënne Robijns tel., of e-mail L.Robijns@brentano.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.