Bijgewerkt: 19 april 2024

De Popprijs van Amstelland 2022

Nieuws -> P60

Bron: P60
06-12-2021

De Popprijs van Amstelland keert ook dit seizoen weer terug.  De bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en N201 Aalsmeer. Vanaf maandag 6 december 2022 zijn de inschrijvingen geopend. Acts en bands uit alle genres kunnen zich tot en met 13 februari 2022 aanmelden om deel te nemen aan de competitie met voorrondes in N201 Aalsmeer en de finale in P60.

Popprijs van Amstelland. De jaarlijkse bandcompetitie wordt georganiseerd door Poppodium P60 in samenwerking met N201 Aalsmeer. Beide bieden zij acts en bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun muzikale talent verder te ontwikkelen. Afgelopen jaar organiseerde de Popprijs noodgedwongen een volledig online editie in samenwerking met RTV Amstelveen 3voor12 Noord-Holland. Ruim 2.000 mensen brachten een stem uit, om hun favoriet de finale in te krijgen. Uiteindelijk ging de indie-punk band Floodlines er met de winst vandoor.



Start Inschrijving. De Popprijs van Amstelland is voor iedereen, van singer-songwriters en ruige punkbands tot aan urban en hiphop acts. De inschrijvingen zijn en zijn geldig tot 13 februari 2022. Bij deelname aan de popprijs maken de deelnemers kans op een mooi prijzenpakket en natuurlijk de eeuwige roem. We zijn opzoek naar de beste acts en bands uit Amstelland en Meerlanden. Lockdown of niet wij maken er een feestje van! De Popprijs van Amstelland wordt mede mogelijk gemaakt door: Gooise-Gitaren.nl, Jeroen Otto Fotografie, Jack Daniel's, Studio Peggy 51, Plectrum-online.nl, Terpstra Muziek Drumland, Stage Music Service, Libris Venstra, Kuppmen Music, Poppodium P60 en N201 Aalsmeer. Aanmelden en meer informatie via: https://www.p60.nl/popprijs

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.