Bijgewerkt: 27 juni 2022

De RANA Klaverblad Autotour 2013

Nieuws -> Informatief

Bron: Annette van Waaijen
22-05-2013

De Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) organiseert voor de derde keer een speciale autotour, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Rotary Doctors. Ditmaal is de autotour georganiseerd volgens het klaverblad concept. U rijdt drie lussen vanaf en naar een centraal punt. U komt elkaar regelmatig tegen, zowel op de weg als bij het centrale punt.

De RANA Klaverblad Autotour wordt gereden in en om Amstelveen op zondag 16 juni 2013 vanaf 11:00 uur. De tour kent beslist geen snelheidselementen. U moet zich houden aan de wettelijke verkeers- en overige regels en de aanwijzingen opvolgen, zoals de organisatie u die geeft voorafgaand aan de start.

RANA Amstelveen
(Foto RANA - 2012)

De Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel Autotour 2012


De kosten van de RANA Klaverblad Autotour zijn: € 130 per auto (inclusief 2 personen). Additionele passagiers in de auto boven de 18 jaar  € 30 p.p. en onder de 18 jaar € 15 p.p. De deelname is inclusief ontvangst met koffie/thee, een lunchpakket voor onderweg en een aantal consumptiebonnen.

Daarnaast kunt u gebruik maken van een uitgebreid RANA autotour buffet aan het einde van de dag - vanaf 18:00 uur - voor € 25 per persoon. Aanmelden/informatie e-mail naar: rotaryclubrana@gmail.com of per telefoon 020-6495015. Disclaimer: Deelname aan de RANA Klaverblad Autotour is geheel op eigen risico

DEELNEMEN?: Met een personenwagen, antiek, of modern, een motorscooter dat kan allemaal. Uw voortuig hoeft niet voorzien te zijn van aparte technische toepassingen, zoals een tripmaster etc. Deelname is dus zeer goed mogelijk ook voor de niet geoefende autotour rijder.

Er zijn drie verschillende opdrachten/ritten die zowel starten als aankomen op de parkeerplaats van restaurant ’TgeregT’, Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen

Rotary Doctors?

‎Rotary Doctors zijn tandartsen, artsen en medisch specialisten die op vrijwillige basis voor een periode van zo'n zes weken werkzaamheden gaan verrichten in gebieden, waar medische voorzieningen absoluut tekort schieten.

Ze verrichten hun werkzaamheden meestal onder uiterst primitieve omstandigheden, in samenwerking met lokale vrijwilligers. Een Rotary Doctor ontvangt een (symbolische) vergoeding van € 250,- per uitzendperiode. De vliegreis en het verblijf ter plaatse wordt betaald door Rotary Doctors.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.