Bijgewerkt: 29 februari 2024

De Randwijckmarkt is een markt én ontmoetingsplek in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Loek Lempers
21-04-2015

Elke zaterdagochtend verandert het schoolplein aan het Catharina van Clevepark 10 in een gezellige markt. Dit openlucht buurtwinkelcentrum is een aanwinst voor Amstelveen Noord, waar weinig mogelijkheid was om je verse boodschappen te halen. Marktmeester Lempers: “De Randwijckmarkt voorziet in een behoefte. Elke zaterdag zijn hier naast basislevensmiddelen diverse specialiteiten verkrijgbaar. Tijdens het boodschappen doen, is iedere bezoeker bovendien van harte welkom om aan te schuiven aan onze picknicktafel voor koffie, thee, limonade, een crêpe of tosti.”

Nicole & Janneke verkopen de producten die de marktmeester noemt. Daarnaast sambals, spreads, soepen, salades en verse maaltijden van topkwaliteit. Tom vertegenwoordigt Simone’s Kitchen - een kraam vol smaakmakers en inspirerende ideeën voor de fijne keuken. Madame Poulet grilt verse scharrelkip aan een authentieke Franse ‘Rotisol’ vanuit haar Citroën HY. Bij The Nuthouse kan de klant terecht voor kraakverse noten, zuidvruchten, muesli’s en zaden. Monica verkoopt uitsluitend vers, ambachtelijk, biologisch desem- en gistbrood van vakman Hein Raat.

Foto Amstelveen
(Foto Loek Lempers - 2015)

De gezellige Randwijckmarkt


Tegenover haar Hans de Wit met zijn smaakvolle wijnen. Kelch Groenten en Fruit biedt het beste van het seizoen. Veendaler Kaas verkoopt een breed assortiment kaas van topkwaliteit. La Maison du Saucisson is het adres voor onder meer de beste Franse droge worst. Voor diverse specialiteiten uit Spanje is er De Spaanse Schuur. En liefhebbers van vers gebakken vis kunnen terecht bij Zeevishandelaar Beukers. Lempers: “Binnenkort verwelkomen we Lindenhoff. Een naam als het om vlees gaat.” Randwijckmarkt – iedere zaterdag van 10:00 - 17:00. Kom Langs en proef de markt! Catharina van Clevepark 10, Amstelveen. https://www.facebook.com/Randwijckmarkt?fref=ts  contact@randwijckmarkt.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.