Bijgewerkt: 20 april 2024

De Schiphol app is 300.000 keer gedownload

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
19-08-2011

Piek rond de vakantieperiode

De app van Amsterdam Airport Schiphol voor iPhone en Android is een groot succes: de Schiphol App is inmiddels 300.000 keer gedownload. Totaal werden sinds het lanceren van de app 19 miljoen pageviews geregistreerd.

schiphol-app Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De eerste pagina van de Schiphol app


De vakantieperiode zorgde voor een extra piek in het gebruik van de app. Vanaf 1 juli werden ruim 5,5 miljoen pagina's via mobiele platformen bezocht. Eind 2010 lanceerde Schiphol deze app om de service richting passagiers en bezoekers verder uit te breiden.

schiphol Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2011)

Link naar de Schiphol app voor Android OS


Deze nieuwe applicatie geeft eigenaren van een iPhone of Android-toestel persoonlijk gerichte reisinformatie. Zo is vluchtinformatie via 'pushnotificatie' (persoonlijke relevante updates en vluchtinformatie) beschikbaar, maar bijvoorbeeld ook informatie over faciliteiten en activiteiten op de luchthaven.

schiphol Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2011)

Link naar de Schiphol app voor iPhone, of iPad


Schiphol werkt voor de app samen met M2Mobi. De Schiphol App kan gratis gedownload worden via de bekende App stores. Dit kan overigens ook op Schiphol zelf, via het gratis WiFi-netwerk van de luchthaven. Download de gratis Schiphol applicatie via Android Market, of voor de iPad en iPhone op iTunes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.