Bijgewerkt: 16 april 2024

De Vervoerregio Amsterdam is verhuisd naar Amsterdam Noord

Nieuws -> Informatief

Bron: Vervoerregio Amsterdam
18-02-2023

Vanaf 6 februari 2023 werken de medewerkers van de Vervoerregio Amsterdam in een ander pand. Namelijk in Amsterdam Noord, vlakbij het station van de iconische Noord/Zuidlijn.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het hoofdkantoor van de Vervoerregio Amsterdam aan de Jodenbreestraat 25 in Amsterdam-Centrum in 2017

Het kantoorcomplex aan de Jodenbreestraat in Amsterdam wordt op termijn gesloten. Tijd dus voor een nieuwe plek. Samen met de Metropoolregio hebben ze die plek gevonden in het gebouw The Pulse op Termini 179. Alle organisaties zien hier volop kansen voor synergie en om van dit mooie kantoor het ‘Huis van de Regio’ te maken: de uitvalsbasis voor iedereen die werkt aan de regionale samenwerking.


Het nieuwe hoofdkantoor van de Vervoerregio Amsterdam aan Termini 179. 1025 XM Amsterdam


Duurzaam. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in The Pulse. Het pand heeft energielabel A. Op het dak liggen zonnepanelen, die energie leveren voor onder meer de gemeenschappelijke ruimtes en de liften. Het gebouw is aangesloten op het stadsverwarmingsnet en is daarmee aardgasvrij. Het meubilair is duurzaam ingekocht en de inrichting is volledig modulair, waardoor eenvoudig aanpassingen kunnen worden gedaan. Adres: Termini 179. 1025 XM Amsterdam



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.