Bijgewerkt: 10 mei 2021

De Voedselbank Amstelveen wenst u gelukkig Nieuwjaar

Nieuws -> Sociaal

Bron: Grea Twint
03-01-2012

De Voedselbank Amstelveen wenst u allen een gezond en gelukkig Nieuwjaar, ook onze cliënten die het nu nog moeilijker krijgen in deze dure tijd. Maar: op 11 januari 2012, tussen 14.30 en 16.00 uur staat de deur van het Rode Kruis Hueseplein 17 te Amstelveen open, voor een ieder die de VBA een warm hart toedraagt en ons gesteund heeft in de moeilijke jaren die achter ons liggen.

Ons eerste lichtpunt was in januari 2011, de fantastische hulp van een dame die ons een geweldige bestelbus doneerde! Nu januari 2012, zijn wij door de Lions Club voor de eerstkomende drie jaar zeker van een vaste uitdeelplek plus een ruimte die ingericht wordt als winkel, waar de cliënten zelf hun extra levensmiddelen mogen uitzoeken voor een lage bedrag per maand.

voedselbank Amstelveen
(Foto Voedselbank Amstelveen - 2011)

Supermarkt C1000 De Kuijer in de wijk Waardhuizen helpt de Voedselbank Amstelveen


Ook deze artikelen zijn door gulle gevers bij de voedselacties die wij houden bij supermarkten C1000, AH en Jumbo in Amstelveen bijeen gebracht. En niet te vergeten Jos v. d. Berg op het Amstelplein, Bakker Laromme in Buitenveldert met iedere week heerlijk vers brood.

Bakkerij Hulleman heeft ons voor de Kerst dertien kratten (uit vijf filialen) kerstlekkers geschonken, dat was smullen voor de mensen in Amstelveen en Amsterdam, waar het voor mij allemaal begon. Zo brengen Hans Spelde en Barbara Buitendijk van Bloemen-bestelservice Amstelveen de rijdende bloemenwinkel in de Westwijk/Bovenkerk, op zaterdag hun overgebleven bloemen naar onze cliënten. De reacties hierop zijn geweldig.

Op de Nieuwjaarsreceptie heeft wethouder Herbert Raat, mij gevraagd of hij een keer mocht komen kijken en toegezegd om te komen, hij vond dat wij het goed deden. Ook heeft hij mij voorgesteld aan de burgemeester van Aalsmeer als: Dit is Grea Twint van de Voedselbank Amstelveen. Ik was helemaal perplex en vraag me nu af, in deze moeilijke tijd van bezuinigingen of er misschien een klein lichtje aan de horizon verschijnt voor de VBA. www.voedselbankamstelveen.nl God zal het weten!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.