Bijgewerkt: 3 december 2021

De Week tegen de Eenzaamheid

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus / St. Thuishuis Amstelveen
14-09-2012

Op donderdag 27 september 2012 vanaf 17.30 tot 20.00 uur gaan de bewoners in de Buurtkamer aan de langste eettafel deelnemen om de eenzaamheid te bestrijden. En daarbij genieten van de beroemde violist, Ian de Jong die deze avond optreedt.

Dit initiatief wordt in het kader van de Week tegen Eenzaamheid gerealiseerd en gesponsord door Albert Hein-West, C1000 en Pizza New York. Meer dan 10 vrijwilligers zetten zich voor dit project in.

Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Het doel van dit initiatief is, om contact van de bewoners onderling te vergroten en samenwerking en binding tussen de mensen te bevorderen.

Om deze activiteit goed onder de aandacht te brengen van het Amstelveense publiek, nodigen wij u hierbij uit om op 27 september naar de Buurkamer, van de Hooplaan 180 te komen. U kunt dan een indruk opdoen van de activiteit, kennis maken met de deelnemers.

De Eettafel opent om 17.30 uur en om 20.00 uur sluiten wij deze avond af. Deelname is gratis. De inschrijving is verplicht. Opgeven: Tel: 06 23 53 41 16 (Banoo Haftlang) of e-mail: bkianihaftlang@cardanus.nl . Wil je meehelpen met dit initiatief, neem contact met ons op.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS