Bijgewerkt: 8 augustus 2022

De Wereldlichtjesdag 2015 ook in Amstelveen voor een verloren kind

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
25-11-2015

Elke tweede zondag in december wordt de Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Ook in Amstelveen staan we op zondagavond 13 december 2015 stil bij Wereldlichtjesdag. Vanaf 19.30 uur is er een korte bijeenkomst met muziek en woorden van troost in de Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het altaar in de Kruiskerk, Amstelveen


Het maakt daarbij niet uit, hoe oud het kind was, of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind en is voor altijd in je hart en gedachten! De wereld wordt op deze dag letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Zij mogen weten, dat ze niet alleen zijn met hun verdriet.

Ieder die dat wil, kan de naam van zijn, of haar kind laten noemen en een kaarsje aansteken ter nagedachtenis aan haar, of hem. Deze bijeenkomst heeft een open karakter en is bedoeld voor iedereen die een overleden kind wil gedenken. Mocht u, om welke reden dan ook, niet kunnen komen op deze avond, maar wel de naam van uw kind genoemd willen hebben, dan kunt u dat aangeven bij Mirjam Buitenwerf, 020 - 331 24 56, buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl  of Gert Jan de Bruin, 020 - 645 06 16, dsdebruin@pwaz.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.