Bijgewerkt: 16 juni 2024

De Wijnparade bij de WineKitchen in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Marianne Janssen
23-08-2013

Ook het komend najaar gaat De Wijnparade onverminderd door met het organiseren van haar unieke wijnproeverijen. Op zondag 8 september 2013 zijn wij te gast bij WineKitchen in Amstelveen. Een fantastische wijn-spijsbar, waar wijnliefhebbers tussen 14.00 en 17.00 uur van harte worden uitgenodigd om kennis te maken met een groep gespecialiseerde importeurs en hun wijnen. Entreegeld bedraagt € 10,00 p.p. of € 7,50 bij inlevering van de fysieke, of digitale voucher.

wijnparade Amstelveen
(Bron Wijnparade - 2013)

Het logo van De Wijnparade


De Wijnparade is anders

Het succes van de vorige edities van De Wijnparade toont aan, dat er een duidelijke behoefte is voor deze bijzondere opzet: op een unieke locatie en in ontspannen sfeer kan men bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding proeven. De Wijnparade onderscheidt zich, doordat de importeurs zich bewust hebben gespecialiseerd, waardoor ze de wijnstreek, of het wijnland goed kennen.

Ze weten als geen ander kleine ambachtelijke producenten te vinden die kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een redelijke prijs produceren, vaak op dusdanig bescheiden schaal, dat ze voor de grote commercie oninteressant zijn. Bij de Wijnparade vindt men bovenal karaktervolle wijnen uit Europa die op duurzame wijze worden geproduceerd en elke een uniek verhaal hebben.

De wijnliefhebber die eens iets anders wil dan de bekende mainstream wijnen of ‘grote etiketten’ is bij De Wijnparade aan het juiste adres. Op zondag  8 september dus bij WineKitchen (Dorpsstraat 90) in Amstelveen.

Aanmelden kan op Wijnparade.nl Meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op onze website www.wijnparade.nl  en volg ons op Twitter (@wijnparade) en Facebook (wijnparade).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.