Bijgewerkt: 21 september 2021

De avonturenreis van Unieke Zaken in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-03-2014

Op zaterdag 22 maart 2014 om 14.30 uur brengt theatergroep Unieke Zaken de muzikale fantasie-voorstelling 'Beter te laat dan te nooit' in het Amstelveens Poppentheater. Het is avond. Wim en Tinie, een stokoud echtpaar, liggen in bed. "Waarom maken wij eigenlijk nooit iets spannends mee?" vraagt Tinie zich af.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens |Poppentheater - 2014)

De avonturenreis van Unieke Zaken in het Poppentheater


Ze zijn nog nooit op reis geweest, hun leven is lang niet zo opwindend als ze droomden en wat ze vroeger later wilden worden is er eigenlijk nooit van gekomen. Maar dan zegt Wim "Dan verzin je toch gewoon iets?". En samen beginnen ze aan hun Grote Avontuur. "Maar niet teveel verzinnen," roept hij nog, "want anders wordt het een rommeltje..."  

In Beter Te Laat Dan Te Nooit gaat Unieke Zaken op zoek naar de grenzen van fantasie, de mogelijkheden van dromen en de spanning van de verbeelding. Het bed is een zwart gat, de slaapkamer opeens een hotel en de reis er naartoe een avontuur.

In een uitdagende mix van mime, objectentheater en jazzy live muziek (o.a. contrabas, klarinet en saxofoon) zet Unieke Zaken opnieuw een aanstekelijke voorstelling neer. Beter Te Laat Dan Te Nooit is een speurtocht vol onverwachtse gebeurtenissen voor iedereen van 6 tot 106 jaar.

Toegangsprijs: € 8,- p.p. Leeftijd: van 6 tot 106 jaar. Iedereen vanaf 66 jaar mag iemand gratis meenemen op reis. Reserveren, informatie en acties op: www.amstelveenspoppentheater.nl en www.facebook.com/amstelveenspoppentheater


Feest met Brammetje Boterhammetje

Feestje voor de kleintjes in het Amstelveens Poppentheater. Op zondagmorgen 23 maart 2014 brengen de Sesamstraatacteurs de voorstelling ‘Een feestje voor Brammetje Boterhammetje’.

Een geestige, leerzame maar vooral spannende voorleesvoorstelling naar het boek ‘Een feestje voor Brammetje Boterhammetje’; bedoeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar, met verve gespeeld door Sesamstraatacteurs Renee Menschaar (Pino) en Lot Lohr (Lot).

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Feest met Brammetje Boterhammetje


Toegangsprijs: € 8,- p.p. (inclusief feestmutsje voor alle kleintjes). Reserveren, informatie en acties op: www.amstelveenspoppentheater.nl  en www.facebook.com/amstelveenspoppentheaterAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.